Fondurile alocate Romaniei prin instrumentele specifice perioadei de post aderare la Uniunea Europeana reprezinta o imensa oportunitate pentru solicitantii de finantari din majoritatea domeniilor dar in mod special pentru sectorul agricol.

In majoritatea cazurilor, fondurile europene nerambursabile acopera doar o parte din valoarea totala a proiectului. Acestea nu se acorda in avans, ci doar dupa demararea investitiei si prezentarea unor documente justificative clare. Este necesar ca dvs. sa aveti capacitatea financiara de a asigura contributia proprie ce va revine din costurile eligibile aferente proiectului, cheltuielile neeligible ale acestuia, precum si orice alta cheltuiala conexa aferenta proiectului. Trebuie sa aveti sau sa identificati surse de finantare atat pentru a demara investitia, dar si pentru a se asigura continuitatea acesteia intre transele de plata.

Pentru finantarea contributiei proprii puteti apela la o societate de brokeraj cu care noi colaboram si prin intermediul careia puteti obtine solutia de finantare optima. Optim inseamna: transparenta costurilor creditarii si o perioada de rambursare potrivita astfel incat ratele sa nu devina o povara pentru dumneavoastra.

 

 

 


home | produse | consultanta | finantare | contact